Esport

Esports betting introduktion

Man behøver vist ikke at komme meget nærmere ind på hvad eSport er. De sidste to år har netop eSport som CS:GO, FIFA, League og Legends og DOTA været noget af det mest hypede online.

Niklas Author

Skrevet af Niklas 11/03 - 2020

En kort introduktion til Esports betting

Esport vokser sig større og større for hver dag, og vi ser nu også eSports stjernerne have flere millioner fans, hvilket er med til at placere en masse fokus på det.

Dette er ikke gået ubemærket hen hos betting siderne, som selvfølgelig prøver at finde nye spændende ting som folk kan bette på.
I netop dette tilfælde må man sige at det er populært som aldrig før at odds på eSport, og i dag kan man spille på eSport hos størstedelen af de danske bookmakere.

Eftersom det er en relativ ny ting, er der faktisk mange penge at hente, hvis man sætter sig godt ind i tingene. Dette er fordi betting siderne ikke har samme kendskab som de har på f.eks fodbold kampe. Dette gør at man ofte kan finde et odds som er sat forkert, hvis man ved hvad man skal kigge efter.

Det kræver at man har styr på de fundamentale aspekter indenfor eSport, hvis man vil prøve at slå betting siderne på deres viden.
Derudover er man nødsaget til at have den basale viden om betting, som værdispil, money management, chancevurderinger osv. Alt dette kan du læse mere om i vores andre artikler herinde. 

Når det så er sagt, så er der gode muligheder for at slå betting siderne på dette marked, hvis man selv har været aktiv indenfor CS:GO, League og Legende eller DOTA i mange år.

Når du skal finde den rigtige bookmaker til at benytte, er Danske Spil et godt bud. Danske Spil har det bedste udbud af eSport, da de har lavet eOddset som er en søsterside til deres Oddset, der kun har fokus på eSport.

Som tidligere skrevet kan du finde eSport på de fleste danske bookmakere, men det er en god ide lige at tjekke udbuddet før du opretter dig, da det svinger meget fra bookmaker til bookmaker.